website maken website ontwerp Bellissima home
Bellissima over ons
Bellissima menukaart
Bellissima acties
Bellissima reserveren
Bellissima contact
Bellissima index
Bellissima disclaimer


© Bellissima 2016

Disclaimer

Algehele informatie over deze website.


Disclaimer...

Bellissima stelt het op prijs dat u een bezoek brengt aan haar internetsite. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, is de informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Met deze disclaimer komen eerdere website uitingen of achtergebleven oudere pagina's van bijvoorbeeld acties of iets dergelijke, te vervallen. Hier kunt u geen aanspraak meer op maken. Alle wijzigingen worden doorgevoerd en wekelijks bij de zoekmachines aangeleverd.

Copyright
Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten of afbeeldingen, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming.

Privacy
Bellissma
respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de geldende richtlijnen verwerkt. Bellissma stelt uw persoonlijke gegevens op geen enkele manier beschikbaar aan derden.

Hyperlinks
De website van Bellissima bevat hyperlinks naar andere websites. Bellissima is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, volledigheid of authenticiteit van de informatie op deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan dergelijke gekoppelde websites.


Websitebouw

BertStel.nl heeft in opdracht van Bellissima deze website met de grootste zorgvuldigheid gebouwd. Alle getoonde afbeeldingen en hyperlinks zijn in opdracht van Bellissima gebruikt. BertStel.nl kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen van een bezoek aan dergelijke websites. Geschillen die eventueel voortkomen uit de getoonde afbeeldingen, teksten en/of prijsvoeringen komen op geen enkele manier voor rekening van BertStel.nl Vragen die voortkomen uit deze website en die betrekking hebben op de producten en/of diensten van Bellissima kunt u stellen aan het adres van Bellissima. Vragen die betrekking hebben op de websitebouw, kunt u stellen aan BertStel.nl door de link te gebruiken op de homepagina van deze website. U vindt deze link linksonder op de homepagina.

Onjuiste plaatsing

Bent u van mening dat een afbeelding of tekst niet juist is, dan kunt u dit met bovengenoemde link aan ons kenbaar te maken. Dit kunt u niet op een andere manier doen.